Filozofija

DIREKTORI UPRAVE KLAUS EMLER I REINHOLD BRAUN O FILOZOFIJI TVRTKE SORTIMO:

Suočavanja s izazovima sutrašnjice, danas…

…su stavljena pred uspješnu tvornicu njemačkih ideja. Oko 850 zaposlenika proizvodi kompletnu ponudu Sortimo proizvoda u našem sjedištu u Zusmarshausenu. Sve naše inovacije šaljemo diljem svijeta iz jedne proizvodne lokacije – i najbolja kvaliteta je zagarantirana.

Usprkos našoj globalnoj tržišnoj orijentaciji, ponosni smo na naš dom ovdje u Zusmarshausenu. Na više načina koristimo našu lokaciju. Proizvodni procesi se oslanjaju na našu dobro obučenu radnu snagu koja ima izvrsne kvalifikacije. Naši brzi proizvodni procesi omogućavaju nam da kontinuirano možemo optimizirati naše proizvode i jamčiti naš tok informacija bez prekida. Stručnost koju smo prikupili, osigurava da se inovacije i sustavna rješenja koja su ovdje razvijena ne mogu kopirati - i definitivno ne s kvalitetom "Made in Germany".

Svaki proizvod iz linije Sortimo nosi oznaku TUV koja potvrđuje dokazanu kvalitetu dodatno provjerenu kroz crash testove. 

Nismo zadovoljni samo dobivanjem kupaca - želimo osvojiti obožavatelje. I radimo sve kako bismo to postigli!

Razlog zašto ne proizvodimo samo opremu za vozila; želimo razvijati rješenja za inteligentnu mobilnost. Želimo da naši kupci, ne samo da koriste naše proizvode, već svakodnevno koriste njihovu dodanu vrijednost i time postaju Sortimo obožavatelji. To je razlog zašto kontinuirano širimo paletu proizvoda, nudeći ogromnu ponudu sveobuhvatnih i pametnih dodataka za našu opremu.

Inovativnost je naša snaga  i pokretač na našem putu prema čvrstoj poziciji tehnološkog i tržišnog lidera u našoj branši. Naši stručnjaci za istraživanje i razvoj novih tehnoloških rješenja osiguravaju Sortimo proizvodima napredak u korak s zahtjevima tržišta. Materijali koje biramo odraz su najvišeg nivoa razvoja i ekstremno su čvrsti i izdržljivi. Dobro promišljena ergonomija i pasivna sigurnost, glavni su čimbenici koji čine razliku prilikom svakodnevne primjene naših proizvoda. 

Zajedno s našom mrežom ureda i stanica diljem Njemačke, te naših 9 međunarodnih podružnica uvijek smo blizu  kupaca i uvijek brzo možemo reagirati na njihove zahtjeve.

Iskustvo u inovacijama današnjice i ideje sutrašnjice…

Vaši direktori uprave