Rješenja za opremanje vozila

Red je krilatica kojom već u vozilu započinje profesionalna radna rutina. Svaki kilogram nepotrebne težine tereta povećava potrošnju goriva i uzrokuje dvostruki trošak vremena. Organiziranost uz pomoć Sortimo sustava za opremanje gospodarskih vozila stvara izuzetno visoku razinu efikasnosti i time veću profitabilnost. Iskustvo korisnika je pojednostavljenje dnevnih radnih procesa kroz lakšu organizaciju kao i jasno ređenje alata i materijala u vozilu.

Sortimo nudi različite mogućnosti za više tipova vozila i industriju. S našim sustavom polica, sigurni smo da imamo savršeno rješenje za vas.

Sortimo van racking systems at a glance

Globelyst


Sortimo sustav polica Globelyst donosi red u vaše vozilo. Zahvaljujući posebnoj kombinaciji materijala kao što su visoko kvalitetni čelik, lagani aluminij i čvrsta plastika, Sortimo Globelyst predstavlja najvišu kvalitetu.

idite na stranicu proizvoda

WorkMo


WorkMo stalci za mobilan rad. WorkMo je multifunkcionalan sustav, koji se može koristiti kao oprema za radionice, sustav za transport, mobilnu radionicu i radni stol. WorkMo je brz i izuzetno jednostavan za sastavljanje – gdje, kada i kako vi želite.

idite na stranicu proizvoda

FLEXRACK


FlexRack je sustav polica fleksibilan i jednostavan za za prilagodbu i kao takav idealan je za službu brze dostave paketa. Police su proizvedene od inovativnog vlaknastog kompozitnog materijala i ne samo da su izuzetno lagane već se odlikuju velikom nosivošću od 120 kg.

idite na stranicu proizvoda