8 razloga zašto Sortimo

Zašto Sortimo sustavi opremanja vozila?

Mi imamo odgovor i osam uvjerljivih argumenata za vas.

UŠTEDA VREMENA

Zaboravljen alat, oštećena roba kao i nesortirani sitni dijelovi stvar su prošlosti ukoliko imate Sortimo sustav opreme. Uz njegovu pomoć sve stvari su organizirane čime štedite vrijeme traženja stvari i uklanjate eventualne štete prilikom prijevoza. Time imate više vremena za klijente, obitelj i prijatelje.

POTPUNA SIGURNOST TERETA

Sortimo sustavi opreme osiguravaju vaš teret u slučaju nezgoda ili općenito tijekom kočenja. Dodatne kopče za sigurnosne trake u Sortimu su standard i vrlo jednostavno služe za ispravno osiguranje tereta. Stoga ne samo da štedimo vaše vrijeme, već povećavamo sigurnost vaših dobara i posebno vas.

KVALITETA

Dugotrajnost, čvrstoća, dokazana izdržljivost sveukupno to je Sortimo sustav opreme. Kvaliteta je redovito provjerena u testovima kvalitete i crash testovima potvrđenim od strane neovisnih certificiranih stručnjaka.

LAGANA KONSTRUKCIJA

Mješavina materijala koji se koriste u Sortimo opremi garancija su najviših standarda elastičnosti i izdržljivosti te dodatno reduciraju konačnu težinu. Dosljednost nosivosti vozila moguća je zbog male konstrukcijske težine opreme. Time izbjegavate nepotrebna putovanja, smanjujete potrošnju goriva, te štedite vrijeme što je na kraju dana dobra vijest za vaš novčanik.

SMANJENJE TROŠKOVA

 

Investicija u opremu vozila smanjuje troškove na duži vremenski rok. Kao prvo zbog uloženog vremena i uštede troškova organizacije što povećava radnu učinkovitost, a kao drugo pruža veće mogućnosti opterećenja vozila.

FLEKSIBILNOST

Sva Sortimo oprema oblikovana je kako bi udovoljila vašim zahtjevima. Ne postoje ograničenja standardnih rješenja. Sortimo L-BOXX serija omogućava vam čuvanje alata i materijala u savršenom redu, te opterećenje i iskrcaj prema potrebi.

INOVATIVNOST

Mi razvijamo nove tehnologije. Sa Sortimo opremom imate najnovije razvijene proizvode na tržištu kao iznimnu podršku vama i vašem vozilu.

PROFESIONALNOST

Sa Sortimo opremom vaš alat je vrhunski sortiran i organiziran što vas pred klijentima predstavlja kao vrhunskog profesionalca i stručnjaka u vašem poslu.