SVEOBUHVATAN SUSTAV OPREME ZA PROFESIONALAN IZGLED

Globelyst donosi urednost u vaše vozilo. Uz puno dodatnih i novih funkcija ugradbena oprema pomaže skratiti vrijeme traženja i doprinosi povećanju radne učinkovitosti u svakoj branši. Sortimo pruža najvišu kvalitetu s Globelyst sustavom zbog posebne kombinacije materijala od čelika velike čvrstoće, laganog aluminija i čvrste plastike.

ISTAKNUTE OSOBINE PROIZVODA

PROVJERENA SORTIMO KVALITETA

Posebna kombinacija materijala od visokokvalitetnog čelika, laganog aluminija i čvrste plastike donosi najvišu kvalitetu. Sva kučišta i same ladice proizvedene su visokokvalitetnog plastificiranog čelika s trajnom zaštitom od korozije. PROIZVEDENO U NJEMAČKOJ!

TESTOVI SUDARA

Redovito obavljamo testove sudaranja kao i provjere kvalitete za Globelyst sustave opreme. Mi vozimo naš sustav opreme prema zidu – za vašu sigurnost!

BESKONAČNE MOGUĆNOSTI DODATAKA

Ne postoji zahtjev klijenta koji ne možemo zadovoljiti sa Sortimo dodatnim programom. Prilagođavamo vašu opremu vašim potrebama.

OSOBNOST

Globelyst sustav opreme odlikuje osobnost i fleksibilnost. Oprema može biti prilagođena svim potrebama kupaca i osobnim željama. Sve Globelyst komponente opremanja vozila mogu biti slobodno kombinirane.

SAVRŠENO RJEŠENJE SVIH IZAZOVA

PROVJERENA KVALITETA CRASH TESTOVI BESKONAČNE MOGUĆNOSTI DODATAKA

POLICA ZA DUGAČKE PREDMETE

Polica za dugačke predmete savršeno odgovara za osiguranje prijevoza cijevi i stupova. Prednja maska elementa pretvara utovar i istovar u dječju igru.

S-BOXXes

Svi sitni dijelovi mogu biti jednostavno i brzo uskladišteni u pouzdane klizne kutije s plastičnim prozorom.

STALCI I STANDARDNE POLICE

Korisni prostor u vozilu do krajnjih kuteva sa stalcima i policama postaje iskoristiv za uredno i sigurno skladištenje i prijevoz.

T-BOXXes and L-BOXXes

Mobilne plastične kutije s različitim pregradama omogućuju pregled malih dijelova i pomažu prijenos najvažnijih materijala do radne pozicije.

L-BOXX SAMOSTOJEĆI STOL

L-BOXX samostojeći stol je idealna nadopuna Globelyst sustava stalaka. Pruža istovremeno radni stol kao i skladišni prostor za prijenos najpotrebnijeg alata i malih dijelova.

PODIZNI POKLOPAC

Podizni poklopac (klapna) osigurava skladišni prostor za veće i glomazne terete kao što su kante i sanduci. S njim sve ostaje na mjestu za vrijeme vožnje.

SVE NA DOHVAT RUKE

Veliki izbor dodataka jednostavno se može pričvrstiti na perforirani aluminijski panel. Time se postiže brz pristup potrebnom alatu i različitim uređajima.

SIGURNOSNO POVEZIVANJE

Zahvaljujući integriranom ProSafe sustavu, glomazni predmeti, kao npr. ljestve, mogu se učvrstiti za sustav stalaka.

Dokumenti

Korisne datoteke za ovu kategoriju

Original Accessoires

16 MB

Preuzmi

PRODAJA I DISTRIBUCIJA

Također možete pronaći Sortimo u vašoj blizini.

Veselimo se kontaktu s Vama.


USLUGA I KONTAKT