Sortimo WorkMo

MOBILNO RANO MJESTO – FLEKSIBILNO I NEOVISNO

WorkMo stalci za radnu mobilnost. Sortimo je razvio multifunkcionalan sustav koji se može koristiti kao oprema za radionice, sustav za transport, mobilnu radionicu i radnu stanicu.

Product

ISTAKNUTE OSOBINE PROIZVODA

SLOŽENI FUNKCIONALNI MODULI

Složite svoj WorkMo u skladu sa svojim dnevnim potrebama.

BRZO I JEDNOSTAVNO SASTAVLJANJE

Pripremite, opremite, sastavite i odmah krenite.

FLEKSIBILNA PRIMJENA

Koristite WorkMo na nacin koji vi želite: kao mobilnu radionicu, policu u radionici, opremu za transport ili radnu stanicu.

POJEDINACNO KONFIGURIRANJE

Možete osobno dizajnirati svoj WorkMo kombinirajuci razlicite module i programe dodataka.

Jednostavno izvadite WorkMo iz vozila, sastavite, obavite posao i jednostavno spakirajte nakon obavljenog posla. To je WorkMo načelo.

Mobile workstation Sortimo WorkMo drawer

ORGANIZACIJA PROSTORA

WorkMo se sastoji od prenosivih modula za spremanje alata, koji se mogu kombinirati i spajati prakticnim spojnim kopcama. Unutrašnjost tih elemenata može biti opremljena po vašem izboru s ladicama, policama, kutijama ili kliznim kovcezima (izvlacnim). Sustav podrazumijeva mobilnost, ali istovremeno zbog svoje modularne konstrukcije vrlo brzo se može rastaviti na prijenosne dijelove radi lakšeg utovara i transporta u vozilu.

Mobile workstation WorkMo wheels

PRIJEVOZ

Komponente se brzo prijevoze od radionice do vozila i od vozila do radne pozicije uz pomoc postolja s pomocnim kotacima. Zavisno od mjesta i zahtjeva primjene, moduli se mogu složiti u prikladnu radnu stanicu.

RADNI PROCESI

WorkMo vrlo jasno dodaje vrijednost vašoj radnoj poziciji: moduli mogu biti sastavljeni kao kovceg za alat, radni stol ili kao kompletna radna stanica s WorkMo dodacima. Sustav jednostavan za prijenos i organizaciju pretvara se u potpuno funkcionalno radno mjesto uz pomoc držaca za dodatke, višestrukih utora, radne površine na vrhu i raznih stezaljki sve vrlo prilagodljivo situaciji na radnoj poziciji.

OSIGURANJE

Sortimo pruža odgovarajuci WorkMo paket za osiguravanje tereta potpuno prikladan i za osiguranje modula u teretnom prostoru. Jedinstveni Sortimo ProSafe sustav osiguranja tereta omogucava brzo i jednostavno ucvršcenje modula u podnicu.

WORKMO U OSOBNIM VOZILIMA

S WorkMo smo kreirali idealno rješenje transporta u prtljažniku vašeg osobnog vozila. Bez obzira da li ste prodajni predstavnik ili servisni tehnicar, vaši materijali su uvijek pospremljeni cisti i sigurni u module. Najbolji dio je što se WorkMo vrlo brzo i jednostavno montira i demontira iz vašeg vozila. Stoga, ništa ne narušava privatnost korištenja vašeg vozila. Za osiguranje WorkMo modula koriste se vec postojece ugradene alke za kopcanje u vašem vozilu.

WORKMO-SIGURAN I U PUTNIČKIM VOZILIMA

WorkMo predstavlja idealno rješenje za prtljažnik vašeg vozila.

Za osiguravanje WorkMo modul koristi postojeće kopče za sigurnosnu traku

Brza integracija u vozilo

Sigurno pohranjivanje vaših materijala

Privatna upotreba vozila nije narušena

KOJI WORKMO NAJBOLJE ODGOVARA VAŠEM VOZILU?

Ukoliko vaše vozilo nije uvršteno u tabelu, biti će nam drago pomoći vam putem telefona.

moguće bez ograničenja moguće u ograničenoj mjeri nije moguće

* Osim toga, Touran nudi prostor za kombinaciju modula WorkMo u širini 4 i 3, visune 500.

Dokumenti

Korisne datoteke za ovu kategoriju

WorkMo

11 MB

Preuzmi

DODATNI SORTIMO FILMOVI

Otkrijte sada!

Sortimo WorkMo oglas

PRODAJA I DISTRIBUCIJA

Također možete pronaći Sortimo u vašoj blizini.

Veselimo se kontaktu s Vama.


USLUGA I KONTAKT